ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ - Βοιωτίας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

Διεύθυνση - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Διεύθυνση: ΕΙΚΟΣΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 82 Τ.Κ. - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τ.Κ.: 32012
Περιοχή - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Περιοχή: Βοιωτίας Κατηγορία - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τηλέφωνο: 2267041319 Fax - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Fax: 2267042319
Κινητό - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κινητό: - E-mail - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ E-mail: iridanos@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Υπεύθυνος: ΓΙΩΧΑΛΑ ΕΛΠΙΔΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Σε μια όμορφη τοποθεσία στον Κορινθιακό Κόλπο, το άνετο Iridanos Hotel προσφέρει καταλύματα σε προσιτές τιμές στον κεντρικό περίπατο της Αντικύρας. Απολαύστε τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα αυτού του όμορφου παραθαλάσσιου χωριού κάθε εποχή. Περάστε ξεκούραστες ημέρες το καλοκαίρι στην παραλία ή αναζωογονηθείτε στο χειμωνιάτικο αέρα στο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Κοντά στο ξενοδοχείο Iridanos θα βρείτε μια ποικιλία από ταβέρνες, εστιατόρια, μίνι μάρκετ και καταστήματα. Υπάρχ...
Επισκέπτες: 3326

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ

Σε μια όμορφη τοποθεσία στον Κορινθιακό Κόλπο, το άνετο Iridanos Hotel προσφέρει καταλύματα σε προσιτές τιμές στον κεντρικό περίπατο της Αντικύρας.

Απολαύστε τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα αυτού του όμορφου παραθαλάσσιου χωριού κάθε εποχή. Περάστε ξεκούραστες ημέρες το καλοκαίρι στην παραλία ή αναζωογονηθείτε στο χειμωνιάτικο αέρα στο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Κοντά στο ξενοδοχείο Iridanos θα βρείτε μια ποικιλία από ταβέρνες, εστιατόρια, μίνι μάρκετ και καταστήματα. Υπάρχουν μικρές και ήσυχες παραλίες σε απόσταση 200 μέτρων από το ξενοδοχείο και η παραλία με μπλε σημαία του ʼγιου Ισίδωρου σε απόσταση 1,5χμ.